go to our online shop

learn with Jan's online workshop

Educational Courses

Taby - Jan Fennell Foundation Course in Amichien Bonding®

View this information in English

Course Venue

Hundinspiration Korsvägen Täby ( Roslags Näsby C)

Course Date

Thursday, January 1st, 1970

Course Description

Grundkurs

Denna 2-dagars grundkurs ger en fascinerande och praktisk introduktion till en värld av Dog Listening. Som deltagare kommer du att lära dig vad som pågår i en hund, förstå exakt varför hundar gör som de gör och framgångsrikt att lösa problem som kan uppstår. 

Syftet med kursen är att skapa en djup förståelse av den domesticerade hunden. Genom att titta på principerna för utformningen positivt beteende, delar vi hemligheter att få hunden att vilja arbeta för oss av egen fri vilja, inte för att det måste.

Vi går igenom psykologi, beteendemönster, instinkter och värderingar av den domisteserade hunden. Vi visar hur man med denna förståelse, kan vi förändra oönskat beteende på ett vänligt sätt. Du blir en omfattande analys av kärnan i   "Amichien ® Bonding" metoden, med exempel på vanliga problem och djupgående diskussioner om typ korrigering, undersökning av situationer, beteenden och korrigering av oönskat beteende.

Denna kurs är till stor nytta, inte bara för dem som har problem med sina hundar, utan för alla hundägare och personer som arbetar med hundar. Efter avslutad kurs får du som deltagare  ett certifikat, och framför allt förmågan att uppskatta "människans bästa vän" i ett helt annat ljus.

För att få ut det mesta möjliga av kursen  rekommenderar vi  att du läser boken  "Förstå din hund" av Jan Fennell innan kursstart.

 

Välkommen att kontakta Mervi Kärki Highly recommended Dog Listener vid frågor och anmälan. 0709-786100 hundinspiration@gmail.com

Mervi Kärki

Kursen löper FRÅN 09:30 TILL 16:30 DAGLIGEN Kursen skall presenteras på engelska och översattes till SVENSK av Mervi Kärki För att boka : helt enkelt skicka ett mail med " advanced " och datumet kursen till Mervi på : hundinspiration@gmail.com och Mervi kommer att skicka mer information , tillsammans med ett bokningsformulär .

En deposition på 200,00 GBP krävs för att säkra er plats . med resten betalas innan kursen .

Course led by Mervi Kärki

Course information

Programme

Dag 1
09.30 – Ankomst, registrering och kaffe
10.00-Välkommen, introduktion & bakgrund om Amichien Bonding (AB) 
11.00- Rast
11.15- Hunddjur i naturen & relationen till den domesticerade hunden 
13.00-Lunch
14.00-Hunddjur i naturen & relationen till den domesticerade hunden (forts)
15.00- Rast
15.15-AB- Den viktiga betydelsen, mat
16.00-Reflektioner från dagen
16.15 - avslut

DAY 2
09.30 – Ankomst, kaffe, reflektioner från föregående dag
10.00-AB- Jakt
11.00-Rast
11.15-AB- Uppfattad fara
13.00-Lunch
14.00-AB- Status
15.00-Rast 
15.15-Vanliga problem (grupparbete) 
16.15- Avslut