go to our online shop

learn with Jan's online workshop

Dansk

Jan Fennell s kurser i Amichien ® Bonding er designet til at undervise hundeejere i, hvordan de kan kommunikere effektivt med deres hunde og derved løse de mange adfærdsmæssige problemer, som desperate hundeejere over hele verden oplever.

Det er en kendsgerning, at hunde har svært ved at håndtere og forstå den stadige udvikling, vores menneskeskabte verden gennemgår, og den stigende stress hos hunden resulterer ofte i forskellige niveauer af uønsket adfærd, som ødelægger hvad der burde være et vidunderligt forhold mellem hund og ejer. Heldigvis har Jans metode, Amichien ® Bonding, gjort det muligt at hjælpe titusinder af hundeejere over hele verden.


For at gøre det muligt at nå så mange mennesker som muligt, afholdes Jans kurser i dag i mange lande og på flere forskellige sprog, og Karina Rasmussen er én af ​​de få som har tilladelse til at undervise Jan Fennells Grundkursus, Fondation Course, og hun afholder jævnligt kurser i Danmark.

Karina Rasmussen er én af ​​de hårdest arbejdende medlemmer af Jan Fennells organisation og indehaver af titlen Associate Amichien Dog Listener. Karina er også mentor for vores mange Hundelyttere på verdensplan.

Hun har et imponerende CV og har bl.a. deltaget i lydighedstræning, spor, brugshundetræning og har udstillet hunde i både Danmark og i udlandet. Karina har også siddet i bestyrelsen for Dansk Dobermann Klub, hvor hun også har været ansvarlig for både deres hjemmeside og klubblad.

Karina er vokset op med jagthunde, men de sidste 20 år har Karina og hendes mand, Michael, der i øvrigt også er uddannet hundelytter, har haft Dobermann, og opdrætter under kennel navnet Armageddon Star. Deres flok har til tider bestået af op til 9 voksne hunde.

Enhver der er interesseret i at lære mere om Amichien Bonding, effektiv hunde kommunikation eller kurserne kan kontakte Karina på: info@hundesprog.dk

Karina laver også konsultationer og har sin egen hjemmeside på: 

http://www.hundesprog.dk/