go to our online shop

learn with Jan's online workshop

Svenska

Jan Fennell’s Amichien®Bonding kurser är utformade så att hundägare verkligen kan lära sig att de kan kommunicera effektivt med deras hundar, med referens till de många beteende problem som många desperata och nödställda hundägare stöter på världen över.

Det är ett faktum att våra domesticerade hundar får det alltmer svårt att hantera den ständigt utvecklande människovärlden, som de helt enkelt inte kan förstå och också den ökande nivån av stress, som ofta är ett resultat av olika nivåer av oönskade beteenden, som förstör relationen mellan människa och hund. Det som borde vara helt underbart! Lyckligtvis, så har Jan’s metod; Amichien® Bonding, skapa fred för tiotusentals hundägare världen över.

Idag, hålls Jan’s kurser i många länder på flera språk i syfte att nå så många som möjligt. Mervi Kärki är en av ett handfull människor som har rätt att undervisa Jan Fennell’s Foundation Course, hon undervisar på hennes eget språk Svenska.

Mervi Kärki är en av våra Associate Amichien Dog Listeners och en mycket värdefull medlem i vår organisation. Sedan Mervi blev Dog Listener över 7 år sedan så har hon arbetat mycket hårt för att sprida kunskapen om Amichien® Bonding i Sverige. Och inget verkar vara för stort problem för henne i hennes strävan att förbättra livet för hundarna som bor i där.

Hennes egna ord: jag blev utbildad av Jan Fennell och hennes son, Tony Knight 2006. Jag hade desperat sökt information om hur jag skulle kunna lösa problemen med min egen hund. Kenzo kom till mig som en ung hund, bara 11 månader och visade sig ha många problembeteenden vilket gjorde de svårt för mig att hantera honom. Jag hade gått den ena efter den andra traditionella hundkursen och också anlitat hundpsykologer för att få hjälp att lösa våra problem. När jag slutligen fick tips om Jan Fennells bok Förstå din hund och läste den så förändrades min och Kenzo’s relation i samma stund till det bättre. Från den tidiga framgången bestämde jag mig för att lära mig så mycket som möjligt om Amichien® Bonding. Nu flera år senare har jag förmånen och förtroendet att få utbilda andra hundägare i denna fantastiska metod, hundens naturliga kommunikation.

Förutom att arbeta som Dog Listener så driver Mervi också framgångsrikt en hälsobutik för hund i Stockholm som heter Hundinspiration.

Är du intresserad av att lära dig mera om Amichien® Bonding, välkommen att kontakta Mervi på: hundinspiration@gmail.com.

Mervi gör också hemkonsultationer, i hemmet för dig som har fått erfara problem med din hund eller vill utvecklas djupare i hundens språk. Hemsida:  http://www.hundinspiration.se/